Selecciona l’energia que vols contractar

Pla Amic
Electricitat + Gas

Millor preu segons el teu consum durant 1 any.

Rep les teves factures per correu electrònic i fes totes les teves gestions online a l'Àrea clients.

Servei gratuït d'assessorament energètic.

El nostre

millor preu

segons el teu consum

en electricitat

+

10

%
dte.

en el terme variable
en gas

Contractar

Condicions de l'oferta, impostos no inclosos (IVA/IGIC i impost d'electricitat i hidrocarburs)

Gaudeix d'aquests avantatges

Avantatges d'estalvi

Aconsegueix el nostre millor preu en l'electricitat durant un any i un 10% de dte. en el terme variable de gas, respectivament. El preu del terme variable de gas s'actualitza trimestralment.

Serveis online

Rep la teva factura per correu electrònic i fes totes les gestions online, a través de l'Àrea clients: és la millor manera de controlar el teu consum elèctric i aclarir dubtes ràpidament.

Pla de pagaments fixos

Gaudiràs d'una quota fixa mensual durant els 11 primers mesos, que calcularem partint d'una estimació del teu consum elèctric anual. El dotzè mes pagaràs una quota de regulació basada en la diferència entre l'import pagat i el que s’hauria d'haver pagat segons el teu consum elèctric real. Només vàlid per a les tarifes d'electricitat 2.1 A, 2.1DHA i 3.3, 3.4 de gas.

Servei gratuït d'assessorament energètic

Estudi personalitzat del teu consum elèctric per garantir-te que tens contractada l’electricitat òptima per al teu negoci.

Consulta i descàrrega de les teves factures

Actualitza les teves dades, facilita la lectura del comptador, contracta altres serveis i fes qualsevol tipus de sol·licitud. També disponible a l'aplicació mòbil per a clients.

100% finançament: aire condicionat i calefacció

Escull entre una selecció de les millors marques i paga còmodament en quotes a través de la teva factura d'energia, sense tràmits.